MİMAR SİNAN ÇANKAYA EVİ’NDEN ANLAMLI ZİYARET

MİMAR SİNAN ÇANKAYA EVİ’NDEN ANLAMLI ZİYARET

Çankaya Belediyesi Mimar Sinan Çankaya Evi kursiyerleri, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Kursiyerler örgü dikiş gibi kurslarda öğrendikleriyle yaptıkları hediyeleri de Merkez görevlilerine teslim etti.

İlçenin hemen her semtinde bulunan Çankaya Evleri, sadece eğitim vermenin ötesinde dostluğun, paylaşmanın, sosyalleşmenin de adresi oldu. Lösev’e yapılan ziyaretler, Mehmetçiğe örülen berelerin ardından yeni adres Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu.

Mimar Sinan Çankaya Evi’nin farklı branşlardaki kursiyerleri bir araya gelerek Çankaya Evine 100 metre mesafedeki komşularına kursta öğrendikleriyle yaptıkları hediyelerle birlikte ziyaret bulundu. Keyifli sohbetlerin edildiği ziyarette, huzurevinde kalan konuklar anılarıyla kimi zaman ağlattı kimi zaman güldürdü.

Çankaya Evi kursiyerlerinin birçoğu ilk kez bir huzurevi ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çankaya Evinde biz sadece örgü öğrenmiyoruz. Bu tür etkinliklerle bilmediğimiz hayatlara da tanıklık ediyoruz” dediler.