Akşener’den Erdoğan’a HODRİ MEYDAN : Elinden geleni ardında koyma.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’da yaptığı konuşmada, “Sayın Erdoğan açık açık dedi ki ‘Seni tutuklatacağım’. Elinden geleni ardında koyma. Senden toz zerresi kadar korkarsam namerdim. Hodri meydan. Ölümse ölüm, hapisse hapis, bir milim geri adım atmam. Varsa fıtratımda kanım kurusun” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Samsun’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge katıldı. Akşener, burada vatandaşları selamladıktan sonra konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmak için her şeyi yaptığını söyleyen Akşener, “Allah seçimi kazanmak için vatandaşına hakaret edenlerden etmesin. Allah oy için ‘Ben milletime terörist der miyim’ diyenlerden etmesin. Allah demek zorunda bırakmasın. Sayın Cumhurbaşkanı çok kızdı. Ben dedim ki Denizli´de ‘Cumhurbaşkanı’nın terörist dediği koca yürekli Denizlililer.’ ‘Ben Denizlilere terörist demedim’ diyor. Olabilir de kardeşim 11 milyon oy almış CHP’nin seçmenine ‘Terörist’ diyorsun, 5 milyon almış İYİ Parti seçmenine ‘Terörist’ diyorsun. Saadet Partisi, Demokrat Parti seçmenine, Millet İttifakı’na ‘Terörist’ diyorsun. Hadi onu anladık kardeşim de seçim almak için her şeyi yapıyorsun da güzel kardeşim, Sayın Erdoğan, soğancıya, domates yetiştiricisine, patates yetiştiricisine neden ‘Terörist’ dedin, market sahibine ‘Terörist’, halde çalışanlara ‘Terörist’, önüne gelen ‘Terörist.’ Bunu yüzüne vurduğunda da aynı tehdit” dedi.

“ELİNDEN GELENİ ARDINDA KOYMA”

Erdoğan’ın kendisi için söylediği sözleri hatırlatan Akşener, “Sayın Erdoğan açık açık dedi ki ‘Seni tutuklatacağım.’ Elinden geleni ardında koyma. Senden toz zerresi kadar korkarsam namerdim. Yahu muhterem, ben bunları daha evvel yaşadım. Belinde silah olanlar, elinde tank, tüfek olanlar bastıramadı da, o günlerde onlardan korkanlar mı beni korkutacak? Hodri meydan. Ama ayıp olan bir şey var. O da şu, en azından niyetini sakla, niyetini. ‘Talimat verdim, hem parasını alacağım hem de hapse göndereceğim’ diyor” ifadelerini kullandı.