Barbaros’un yeni şarkısı “Kalbimin Ankara’sı”

Barbaros’un yeni şarkısı “Kalbimin Ankara’sı” tüm dijital platformlarda!

BARBAROS’UN YEPYENİ ŞARKISI
“KALBİMİN ANKARA’SI”
TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA

Güçlü sesi ve etkileyici performanslarıyla sahnelerin aranan seslerinden Barbaros, yepyeni teklisi “Kalbimin Ankara’sı”nı müzikseverlerle buluşturuyor.

Söz ve müziği Tuğrul Cerrahoğlu’na, düzenlemesi Batu Çaldıran’a ait olan “Kalbimin Ankarası” DMC etiketi ile piyasada.

“Kalbimin Ankarası” nın klibi ve albüm fotoğrafları ise Okan Bayülgen’in imzasını taşıyor.

Daha önce yayınladığı albüm ve teklilerle müzikseverlerin beğenisini toplayan Barbaros’un duygu dolu yeni şarkısı “Kalbimin Ankara’sı” tüm dijital mecralarda…

Barbaros Hakkında

Barbaros Büyükakkan, İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Özel Saint Benoit Fransız Koleji’ni bitirdi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü’nden mezun oldu.

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Gazeteciliği Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladıktan sonra Haldun Dormen’in “müzikal workshop”larına katıldı. Kariyerine Grup Rapsodi ile İstanbul’un seçkin mekânlarında sahne performansları ve televizyon programları ile başladı. Aynı zamanda Barış Manço, Leman Sam, Harun Kolçak, Nükhet Duru gibi isimlere albüm kayıtlarında ve konserlerinde geri vokal yaptı. Discovery Channel ve bazı reklam filmlerinin jingle seslendirmelerini yaptı.

2002- 2005 yılları arasında Ferhat Göçer’le aynı sahneyi paylaştı. Yine aynı yıllar arasında Rumeli Hisarı, Aya Irini, AKM ve Cemal Reşit Rey’de Galatasaray Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu “Dünya Müzikalleri” gösterilerinde solist olarak görev aldı. 2005 Temmuz ayında, İtalyan tenor Alessandro Safina ve Ferhat Göçer’le Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verdi. 2006 Haziran ayında İtalyan tenor Alessandro Safina, İtalyan tenor Patrizio Buanne ve Ferhat Göçer’le Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verdi.

2008 Ajda Pekkan yaz konserlerinde (İstanbul Arena, Bodrum Antik Tiyatro, Çeşme Açık Hava, Bursa Açık Hava) konuk sanatçı olarak yer aldı. Aynı yıl Leman Sam ile Lütfi Kırdar’da konser verdi.

Dj. Salih Saka’nın “Turkish Session” albümünde “Oci Ciorniye”, “Büyüleyen Gözlerinle” ve “Çal Kanunum” şarkılarını yorumladı.