Beşiktaş ,Kayserisporla yenişemedi:2-2

Beşiktaş, Kayseride önemli 2 puan bırakırken zirvedende tamamen koptu. Hafta içini teknik direktör Şenol Güneş’in A Milli Takım’a imza atmasının getirdiği yoğun gündemle geçiren Siyah-Beyazlılar Kayserispor la 2-2 berabere kalarak Fenerbahçe maçının ardından önemli bir puan kaybı daha yaşadı.
Maça hızlı başlayan Beşiktaş 38. dakikada sol taraftan Caner Erkin’in kullandığı kornerde altıpas içerisinde uygun pozisyonda topla buluşan Hutchinson’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
4 DAKİKADA 2 GOL
57. dakikada Kayserispor’un golü geldi. Varela’nın açtığı ortada çok şık bir kafa vuruşu yapan Kravets, topu Karius’un uzanamayacağı köşeye gönderdi: 1-1.

4 dakika sonra ise ikinci gol geldi. Beşiktaş’ın sol taraftan kullandığı taç atışında Atiba’ya baskı yapıp topu kapan Deniz Türüç hızla ceza alanına girip düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1.
90. dakikada rakip yarı alanı sol taç çizgisi önünde kazanılan serbest vuruşu Caner Erkin ile Quaresma paslaşarak kullandı. Quaresma aldığı pası koşu yapan Caner’in önüne bıraktı. Caner Erkin’in sol çaprazdan altıpasa doğru orta-şut karışımı gönderdiği topa kimse müdahale edemedi ve meşin yuvarlak sekerek uzak köşeden ağlarla buluştu: 2-2.