Koç:Bizi zor günler bekliyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün, borçlarından kurtulup mali bağımsızlığını kazanması için büyük bir kampanya başlatacaklarını belirterek, “Fenerbahçe’miz için kitlesel kaynak yaratma projemizi başlatıyoruz. İnanın Fenerbahçe’niz emin ellerde, inanın futbolda da önümüzdeki sezon çok güzel günler bizleri bekliyor” dedi

Almanya’da Köln Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği 22. yıl balosuna; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Kıbrıs ve Amerika derneklerinin haricinde 6 Avrupa ülkesinden ve Almanya’nın 12 şehrinden dernek idarecileri katıldı. Toplantıda ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Barış Ceyhun Erciyes ve Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Christoph Daum da onur konuğu olarak yer aldı.

22. yıl balosunda bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün, borçlarından kurtulup mali bağımsızlığını kazanması için büyük bir kampanya başlatacaklarını ifade ederek, “Fenerbahçe’miz için kitlesel kaynak yaratma projemizi başlatıyoruz” dedi. Koç ayrıca, göreve geldiklerinde kulübün 600 milyon avro borcu olduğunu ifade ederek, “Artık büyük maliyetli, son durak kontrat yapan, yaşlı oyuncuları getirme dönemi Türkiye’de bitmiştir, her kulüp için bitmiştir” şeklinde konuştu.

“OMUZ OMUZA VERİP AŞACAĞIZ”

Ali Koç, içinde bulundukları mali tablodan ve sıkıntılardan omuz omuza vererek kurtulacaklarını dile getirerek, “Geçmişte de kötü günleri nasıl omuz omuza verip aşmışsak, bugün de içinde bulunduğumuz mali tablo sıkıntılarını, Financial Fair Play cezalarından da muhtemelen hep beraber kurtulacağız. Bunun için ileride yapacağımız kampanyaya destek olmanızı canı gönülden rica ediyorum” diye konuştu.