AKP Muhalifi Gazetecilere saldırılar yoğunlaştı

AKP ye muhalif gazetecilere saldırılar sürüyor.Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ dan sonra dün de Oda TV yazarı Sabahattin Önkibar saldırıya uğradı.Gazeteci Sabahattin Önkibar’ın Ankara’daki evinin yakınında saldırıya uğradı.

OdaTV’nin haberine göre, Önkibar’ın evine yaklaşık 300 metre mesafede önünü iki araç kesti. Araçlardan inen üç kişinin Önkibar’ı yumrukladığı bildirildi. Hastaneye kaldırılan Önkibar’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Önkibar’ın saldırganlardan şikayetçi olduğu kaydedildi.Gazeteci Sabahattin Önkibar’a saldırı olayıyla ilgili dört kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada “Sabahattin Önkibar’ı darp eden 3 şüpheli ile bu şüphelilere aracı kiralayan ve olayla bağlantısı olma ihtimali değerlendirilen şüpheli şahıs Ankara Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanmış olup Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca bu 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir” dendi.

Önkibar önceki akşam Ankara’da evinin yakınlarında iki araçtan inen üç kişini tarafından darp edilerek yaralanmıştı. Olay sonrası hastanede tedavi olan Önkibar, 10 günlük iş göremez raporu almıştı.