”HIRSIZ” KAVGASI BÜYÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul belediye başkanlığı seçimlerini yenileme kararıyla ilgili : “Herhalde bu sandığın hakkını vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız. Gece gündüz çalışarak bu işin hakkını verelim diyorum ve ülkemizde demokrasi zaferiyle bu işi noktalayalım.” sözlerine tepkiler yağıyor.
İMAMOĞLU:ALLAH ISLAH ETSİN
Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla’da Otobüsçüler son durağını ziyaret etti. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hırsızlara bu işi bırakmayacağız” sözlerine “Ramazan ayında kul hakkı yiyen kim varsa Allah ıslah etsin. Adaletten yana olan bir ortam oluşsun ülkemizde. Milletimizin hak, hukuk, adalet duygularını sıkıntıya uğratacak herhangi bir kararın ülkenin gündeminden düşmesi için dua ediyorum” diye yanıt verdi.
GENCO ERKAL:HIRSIZ MAZBATAYI İMAMOĞLU’NDAN ALANDIR
Usta oyuncu Genco Erkal, 23 Haziran’da yenilenecek belediye başkanlığı seçimi için “İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yüklendi: “Hırsız, halkın verdiği mazbatayı seçilmiş başkanın elinden çalandır.”

Erkal, dün akşam, Twitter hesabı aracılığıyla şu mesajı paylaştı: “(Hırsızlara bu işi bırakmayacağız) demiş. Sen ne diyorsun be adam, kim hırsız, nerenden çıkarttın bu lâfı, senin yüksek yargıçların bile bu kadarını söylemeye yeltenmedi, sen hâlâ hırsız diyorsun. Hırsız halkın verdiği mazbatayı seçilmiş başkanın elinden çalandır.”