BOLVADİN’Lİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER DÜZENLENDİ.!

BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI (BOLDAV) Üniversite öğrencilerimize yönelik bir etkinliği, Afyonkarahisar ve İlçeleri Derneği’nde gerçekleştirdi. 4 Mayıs 2019 tarihindeki seminerin Konuğu Yrd.Doç Dr.Eğitim Uzmanı Bedrettin ULUAT idi.
“Duygusal Zeka ve Etkili İletişim Sırları” konulu Seminer öncesi kısa bir giriş konuşması yapan(BOLDAV) Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan DOĞRUYOL ; vakıf olarak tüm önceliğimizin tahsil gören öğrencilerimize yönelik kişisel gelişimlerine katkı sağlamak olacaktır.Çünkü yarınlarımızı emanet edeceğimiz bu günün öğrencilerinin, yarın ülke hizmetinin her safhasında etkin ve başarılı olmaları tüm toplumumuzun en önemli beklentisidir.Bu beklentinin gerçekleşmesi için öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri, üniversite hayatlarını dolu dolu yaşamalarını bu zamanların kıymetli zamanlar olduğunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini ve bu seminerin bir başlangıç olduğunu bundan sonrada kendilerinin gelişimine katkı sağlayacak çok farklı konu ve konuklarla birlikte olunacağını ifade etti.

Bilkent, Hacettepe, Gazi Üniversitesi gibi seçkin üniversitelerimizde eğitim gören Bolvadinli öğrenciler semineri çok dikkatli bir şekilde takip ettiler. interaktif bir yöntemle gerçekleştiren seminer sonunda Bedrettin ULUAT ‘a da katkılarından dolayı teşekkür edildi.