Bu tablo sadece bir resim olarak kalmamalı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Samsun’daki etkinliklere katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve muhalefet partilerinin genel başkanlarının birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı.
HDP ve İYİ Parti Başkanlarının yer almadığı bu tablonun resim olarak kalmaması ve içinin doldurulmasını istiyen vatandaşlar;Umarız bu bir anlık göstermelik bir resim olmaktan çıkar ülkede her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik ruhunun hakim olabilmesinin önü açılır ,temennisinde bulundular.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 100. yılı dolayısıyla Tütün İskelesi’nde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Törenlerine katıldı.

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de katıldı.