Erdoğan dan YSK ya : SAĞ OLUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesine ilişkin yapılan eleştirilere tepki göstererek, “Bu bizim milli iradenin hakkını arama mücadelesidir. Bize gönül verenlerin hakkını arama mücadelesidir. Biz de hakkımızı arama mücadelemizi verdik; YSK onlar da sağ olsun hakkımızı aramamızı tescil ettiler.” dedi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birlik Vakfı düzenlediği iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında “23 Haziran’da milletimiz özgür iradesiyle tercihini yapacaktır, buna inanıyorum. Türk demokrasisi 23 Haziran’dan alnının akıyla çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

“YSK, SAĞ OLSUN”

Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkan bölümler şöyle:

Suudi Arabistan olarak bunlara yönelik en ufak eylemi olmuyor. Nerede adaletiniz? Yok. Batı ülkeleri tercihlerini ya dolara ya petrole yatırmıştır. Onlardan yana çıkmışlardır. İstanbul seçimleriyle ilgili YSK kararından sonra yapılan açıklamaların da aynı bakış ürünü olduğunu görüyoruz. Avusturya’da Cumhurbaşkanlığı seçimi 2 yıl sonra iptal edilebiliyor. Hiç ses duydunuz mu? Nasıl böyle bir şey olabilir diye herhangi bir serzeniş duydunuz mu? Bizde ise sadece müracat edişimiz bile batıyı rahatsız ediyor. Bu bizim milli iradenin hakkını arama mücadelesidir. Bize gönül verenlerin hakkını arama mücadelesidir. Biz de hakkımızı arama mücadelemizi verdik YSK onlar da sağolsun hakkımızı aramamızı tescil ettiler.