Galatasaray ın kazandığı Kupa da Hakem Faciası

Galatasaray, Türkiye Kupası finalinde son şampiyon Akhisarspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 yenerek kupaya uzandı. Ligde küme düşmesi kesinleşen Akhisarspor, üst üste ikinci kez kupa zaferini yaşama şansını geri tepti. Galatasaray’ı kupaya götüren golleri Sinan Gümüş (P),Feghouli ve Mbaye Diagne kaydetti. Senegalli yıldız mücadelede bir de penaltı kaçırdı. Sarı-kırmızılıların kazandığı ikinci penaltı sonrasında hakeme yoğun itirazlar yapan Miguel Lopes kırmızı kart gördü.
AKHİSAR IN PROTESTOSU
Akhisarspor ile Galatasaray arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin kupa töreninde protesto vardı. Hakem Suat Arslanboğa’nın kararlarına tepki gösteren Akhisarspor cephesi, 2.’lik madalyasını almak için törene katılmadı. Manisa ekibinin kaptanı kaleci Fatih Öztürk takım arkadaşlarının törene çıkmasını istese de yöneticilerin buna engel olduğu öğrenildi. Akhisarspor doğrudan soyunma odasına gitti. Kaleci Fatih ise tek başına “Maçın oyuncusu” ödülünü alıp geri döndü.

GALATASARAY 18. KEZ KAZANDI!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde bu organizasyonun son şampiyonu Akhisarspor’u 3-1 yenerek mutlu sona ulaştı.