Avcı Beşiktaş ile 3 Yıllık sözleşme imzaladı

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine getirdiği Abdullah Avcı ile resmi sözleşme imzaladı. Vodafone Park’ta düzenlenen ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da katıldığı törende 55 yaşındaki teknik adam, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Abdullah Avcı ile uzun senelerden bu yana çalışma isteğinin olduğunu vurgulayan Fikret Orman, şunları kaydetti:

“Hocamızla birbirimizi çok severiz. Bu süreçte hocanın da yeni başlangıç isteğini duymuştum. Abdullah Avcı’nın kendi kararını vermesini bekledik. Medipol Başakşehir’den ayrıldığından itibaren ise hemen görüşme ihtiyacı duyduk. Göksel Gümüşdağ ile de nezaketen konuştum. Daha sonra hoca ile mali konularda bizi hiç zorlamayacak bir görüşme yapıldı. Hep teknik işlerle ilgili şeyler konuştuk. Kısa sürede bir noktaya geldik. Tekrar hayırlı olsun”

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ise şunları söyledi:

“Beni hayatta tutan 3 şey var. Dürüstlük, sadakat ve vefa. Beşiktaş ilkelerinde, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmayı ilke edinmiş bir kulübe imza atmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Arzum ve isteğim, bu kulübe nice şampiyonluklar yaşatmak. Amacım her gün kendini geliştiren, yenileyen ve oyuncu grubunun keyif aldığı bir futbol oynatmak. İki şeyden hayatım boyunca taviz vermeyeceğim. Kulübün mazisine layık bir duruş. Oynadığı futbolla taraftarının saygı, sevgi ve çoşkusunu kazanan, rakip taraftarların da gıpta ile baktığı bir futbol takımı hazırlamak. Bu sözlerimin altına hayırlı olsun diyorum.”

“Oğuzhan’ı kazanmak istiyoruz”

Oğuzhan Ozyakup’u yeniden kazanmak istediğini belirten Avcı, “Oğuzhan, benim milli takıma aldığım oyuncuydu. O dönem Arsenal’dan Beşiktaş’a transferiyle alakalı fikirlerimi söylemiştim. Yetenekli, eksikleri var. Güçsüz taraflarıyla ilgili çalışmalar yapıp Oğuzhan’ı hem Beşiktaş’a hem Milli Takım’a kazandıracağız” ifadelerini kullandı.