BİLKENT BULVARI IŞIL IŞIL

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKENT’İN EN YOĞUN ARAÇ TRAFİĞİNİN YAŞANDIĞI “BİLKENT BULVARI” VE “HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇOK KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI” ARASINDA BULUNAN AYDINLATMA DİREKLERİNİ YENİLEDİ

-EKİPLER, BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ’NİN DE YER ALDIĞI BULVAR ÜZERİNDE, 23 AYDINLATMA DİREĞİNİ AKTİF HALE GETİRDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Bilkent Bulvarı” ile “Hacettepe Üniversitesi Çok Katlı Köprülü Kavşağı” arasında bulunan aydınlatma direklerini yenileniyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bu bölgede yer alan direklerin bakım onarım çalışmalarını da tamamlayarak, Başkentlilerin yoğun olarak kullandığı ve Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı sağlayan bulvarın daha aydınlık olmasını sağladı.

AYDINLATMALAR GÜVENLİ ULAŞIM SAĞLIYOR

Birçok hastaneyi bünyesinde barındıran Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşmak için ağırlıklı olarak hasta vatandaşların ve yakınlarının yoğun olarak kullandığı Bilkent Bulvarı’nda sürücülerin sürüş güvenliği ve konforlu seyahat edebilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında 23 aydınlatma direği aktif hale getirildi.

Gece gündüz çalışarak yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir ekipleri, bölgeye önümüzdeki süreçte 35 aydınlatma direğinin daha dikileceği bilgisini verdiler.