Ne İmamoğlu ne Yıldırım …Kazanan DEMOKRASİ oldu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, ortak yayında soruları yanıtladı.
2,5 saat süren yayın sonunda vatandaşın ve tarafsız insanların kanısı ise; kazananın DEMOKRASİ olduğu ortak noktasında birleşmeleriydi.
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ortak yayına katıldı.

Küçükkaya’nın, konuklarının Babalar Günü’nü kutlamasının ardından konuşan Yıldırım, “Babalar Günü, Anneler Günü her gün ama biz de bugün Babalar Günü’nü kutluyoruz. Evlatlarım geldiler, Babalar Günümü kutladılar. Benim kutlayacak babam olmadığı için… Bana hediyeler almışlar, çok güzel bir an oldu benim için.” dedi.

İmamoğlu da yayının hayırlı olmasını temenni ederek, “Demokrasimiz için çok değerli bir gün yaşıyoruz. Dilerdim ki 31 Mart öncesi olsun. Böyle bir talebimiz olmuştu ama bugüne nasip oldu. Her şeyden önce emek gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bunda katkım olduğu için de çok gurur, onur duyuyorum. Sayın Yıldırım’a da çok teşekkür ediyorum. İnşallah Türkiye’nin demokrasi süreci için kıymetli bir başlangıç olur. Burası bir tartışma, sohbet, münazara ortamı Kırkpınar Meydanı değil.” diye konuştu.