Ünal Karaman Trabzonspor la nikah tazeledi

Trabzonspor, Teknik Direktörü Ünal Karaman ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu’da hazır bulundu
İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan başkan Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz sezon teknik direktör Karaman’la konuştukları zaman uzun bir süreçten geçileceğini ifade ettiklerini belirterek, “Bir yeniden yapılanmada altyapıya önem veren oradan yetiştirdiği futbolcuları Trabzonspor ilke ve ülkülerini benimsemiş aynı aidiyet duygusuyla hizmet edecek olan bir kadroyla kurgusuyla ileriye taşımak için hep birlikte çalışmaya başlamıştık” dedi.

“HOCAMIZA TEKNİK DİREKTÖRLÜK ÖTESİNDE YÜKLER YÜKLEDİK”

Yaşanan süreçte Karaman’a teknik direktörlüğün üstünde ve ötesinde yük ve sorumluluk yüklendiğinin de farkında olduklarının altını çizen Başkan Ahmet Ağaoğlu, zor ve sıkıntılı süreçleri camia olarak atlatmaya çalıştıklarını belirterek, “Herkesin fedakarlık yapması gerekiyordu. Bu anlamda hocamıza çok teşekkür ediyorum. Tamam başkanlık da Trabzonspor’da biraz sıkıntılıdır, zordur ama en zor olanı Türkiye’de teknik direktörlüktür, hele Trabzonspor’da bu çok daha zor ve çok daha farklıdır. Hocamız yönetim olarak her şeyiyle güvendiğimiz, inandığımız, sağlam karakterli ve yönetimin işini kolaylaştıran bizimle birlikte aynı düşünce yapısına sahip olan ve aynı özveriyle hizmet eden bir insan. Trabzonspor’un bu tür şansları da var. Trabzonspor’a gönül vermiş insanların farklı duyguları bir tarafa bırakıp Trabzonspor’un zor dönemlerinde hizmet etmek ve Trabzonspor’un sıkıntılı süreçten çıkması için elinden gelen gayreti sarf eden insanlar var camianın içinde. Zaten bu kadar ağır sıkıntılar yaşayan bir kulübün ayakta kalması mümkün olmazdı. Hocamız da kulübün bu neferlerinden birisi. Bizimle beraber tekrar 2 yıllık birlikteliği imzaladığı için Hocamız çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.