BAŞKAN YAVAŞ’TAN HAL ESNAFINA DESTEK SÖZÜ

BAŞKAN YAVAŞ’TAN HAL ESNAFINA ZİYARET…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, ANKARA TOPTANCI HALİ ESNAFINI ZİYARET EDEREK, BOL KAZANÇLAR TEMENNİSİNDE BULUNDU

-TOPTANCI HALİ’NDE ESNAFIN YOĞUN İLGİSİYLE VE ALKIŞLARLA KARŞILANAN BAŞKAN YAVAŞ, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ VE SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA DESTEK OLACAKLARINI SÖYLEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Toptancı Hali esnafına ziyarette bulundu.
Sabahın ilk ışıklarında Yenimahalle’deki Toptancı Hali’ni ziyaret eden Başkan Yavaş, esnafı tek tek gezerek, bol kazançlar temennisinde bulundu.
Başkan Yavaş’ı sabahın erken saatlerde karşılarında gören hal esnafı, “Halde ilk kez bir belediye başkanını görüyoruz. Bu bizim için bir ilk, çok mutlu olduk” sözleriyle şaşkınlıklarını dile getirdi.

HAL ESNAFINA DESTEK SÖZÜERY_2601-01
Başkan Yavaş’a hal ziyaretinde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) Başkanı Ceyhun Gündüz ve Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz eşlik etti.
Toptancı Hali ziyaretinde esnafın kahvaltı sofrasına da konuk olan Başkan Yavaş, esnafın tek tek sorunlarını da dinledi. Seçim öncesi hal esnafını ziyarete geleceğine dair söz verdiğini belirten Başkan Yavaş, “Sizin sorunlarınızı yerinde görüp tüm esnaf kardeşlerimle yüz yüze konuşmanın daha doğru olacağını düşündüm. Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Sorunların çözümü için de her türlü adımı atacağız” dedi.
Ankara Toptancı Hali’ni ziyareti sırasında Başkan Yavaş’ı sık sık alkışlayan hal esnafı, “Bir başkan esnafın içinde” ve “Her şey çok güzel oldu” sloganları da attı. Hal esnafı, Başkan Yavaş ile hatıra fotoğrafı ve selfie çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.