İmamoğlu’ na DOSTLUK ve BARIŞ ödülü

Haber.A. Ceylan Ereğli-Zonguldak

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin 21’incisi 5-7 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Yarın başlayacak Festival in bu yılki en ilginç yanı ise Nobel Barış ödülü olarak adlandırılan DOSTLUK ve BARIŞ ÖDÜLÜNÜN bu yıl Ekrem İMAMOĞLU’na verilecek olması.
Vumartesi günü saat 16 da Ereğliye gelmesi beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sahilde vatandaşlarla buluşacak akşam saat 21 de de adına düzenlenecek ödül törenine katılacak.
Festival yarın akşam Gülşen ve Volkan Konak’ın sahne almasıyla başlayacak festivalde ikinci gün Hadise ve Murat Boz, üçüncü gün ise Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne alacak. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, festivalle ilgili ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki nikah salonunda yapılan toplantıda festival ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Posbıyık, “2013 yılında ‘Türkiye’nin En Büyük Festivali’ ödülünü almanın gururu ile 5 yıllık aranın ardından ‘Yeniden Sevgi, Barış, Dostluk’ diyerek devam ediyoruz. Ön hazırlıklar bitmek üzere, iyi bir noktaya geldik. Önümüzde kısa bir zaman var. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum.” dedi.