İşte Süper ligde ilk haftanın maçları

Spor Toto Süper Lig’de 2019-2020 sezonu fikstür çekildi. Ligde ilk haftanın programı ve dev maçların oynanacağı haftalar belli oldu.
Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’de 2019-2020 sezonu 16 Ağustos’ta başlayacak.

Spor Toto Süper Lig karşılaşmaları 17 Mayıs 2020 tarihinde sona ererken, Spor Toto 1. Lig’de normal sezon 2 Mayıs 2020’de tamamlanacak.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de ise müsabakalar 1 Eylül 2019 tarihinde oynanacak maçlar ile başlarken, normal sezon 25 Nisan 2020’de sona erecek.

İŞTE FİKSTÜRÜN ÖNEMLİ HAFTALARI

Spor Toto Süper Lig’de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nun fikstürü belli oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile Medipol Başakşehir’in birbirleri arasında oynayacakları haftalar ve ilk haftanın programı belli oldu. Süper Lig’de oynanacak 34 haftanın programı ve derbi tarihleri fikstür çekiminde belli olurken, ligin 2. haftasında Medipol Başakşehir – Fenerbahçe, 3. haftasında Fenerbahçe – Trabzonspor, 5. haftasında Beşiktaş – Medipol Başakşehir, 6. haftasında Trabzonspor – Beşiktaş ve Galatasaray – Fenerbahçe, 9. haftasında Beşiktaş – Galatasaray, 12. haftasında Medipol Başakşehir – Galatasaray, 13. haftasında Trabzonspor-Galatasaray ve 16. haftasında ise Fenerbahçe – Beşiktaş mücadele edecek.

İşte ilk haftanın maçları:

Sivasspor – Beşiktaş

Fenerbahçe – Gazişehir

Yeni Malatyaspor – M. Başakşehir

Gençlerbirliği – Çaykur Rizespor

Kasımpaşa – Trabzonspor

Kayserispor – Alanyaspor

Konyaspor – MKE Ankaragücü

Denizlispor – Galatasaray

Göztepe – Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig’de 4 Büyükler’in aralarında oynanacak maçların haftaları:
3. hafta:

Fenerbahçe – Trabzonspor

6. hafta:

Trabzonspor – Beşiktaş

Galatasaray – Fenerbahçe

9. hafta:

Beşiktaş – Galatasaray

13. hafta:

Trabzonspor – Galatasaray

16. hafta:

Fenerbahçe – Beşiktaş