BÜYÜKŞEHİR’DEN ANITKABİR’E ÖZEL ÇALIŞMA…

BÜYÜKŞEHİR’DEN ANITKABİR’E ÖZEL ÇALIŞMA…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EBEDİ İSTİRAHATGAHI ANITKABİR’DE KALDIRIM BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINDAN SONRA ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI DA TAMAMLADI

-HERGÜN BİNLERCE KİŞİNİN ZİYARET ETTİĞİ ANITKABİR YENİ GÖRÜNTÜSÜYLE VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de titiz ve özenli bir çalışma gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı 7/24 çalışarak kaldırım bakım onarım çalışmalarının ardından asfalt serim çalışmalarını da tamamladı.

ANITKABİR’E YAKIŞIR HİZMETLERE DEVAM
30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi bir yandan Kent Estetiği Daire Başkanlığı Kent Temizlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Anıtkabir’in çevre duvarları özenle dezenfekte edilirken bir yandan da Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri gece gündüz çalıştı.
Kaldırım bakım onarım ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri daha sonra başlattığı asfalt çalışmasını da yoğun mesai harcayarak kısa sürede bitirdi.
Ekipler, asfalt serim işleminin ardından yol çizgilerini de çekerek çalışmayı sonlandırırken, her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Anıtkabir’in yeni görüntüsü, vatandaşlardan da tam not aldı.