Falcao transferi yılan hikayesine döndü

Galatasaraylı taraftarlar Radamel Falcao transferinin bir an önce bitirilmesini isterken, Kolombiyalı golcünün kulübü Monaco ya rest çekmesi iplerin kopmasına neden oldu.Monaca nun Galatasaray dan 5 Milyon Euro istemesi bardağı taşıran son damla oldu.Spor camiasına göre yılan hikayesine dönen Falcao transferinde trafiğin karıştığı belirtiliyor. Oyuncuyla sezon başına 5 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonuslar karşılığında 3 yıllığına anlaşan sarı-kırmızılılar, Monaco ile yaptığı görüşmelerde de sona geldi. Bu arada Süper Kupa finalini izleyen başkan Mustafa Cengiz’e taraftarlar, “Falcao gelecek mi?” diye bağırdı. Başkan, “Hayırlısı hayırlısı” diyerek yanıt verdi.
Teknik Direktör Jardim’in raporu doğrultusunda Ben Yedder dışında bir santrfor daha alacak olan Monaco’nun Falcao ile yaptığı görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Galatasaray’ın teklifine olumlu bakan ve ayrılma konusundaki kararını yönetime ileten Kolombiyalı golcü tercihini yaptı.

MONACO 5 MİLYON EURO İSTİYOR
Öte yandan yine söz konusu haberde Falcao’yu yeni sözleşme için ikna edemeyen Monaco’nun bonservis bedeli olarak 5 milyon euro istediği öne sürüldü.