Yusuf Yazıcı Lille’de

Yusuf Yazıcı Lille’de. Lille ile Trabzonspor arasında süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlandı. Fransız kulübü 22 yaşındaki oyuncu için bordo mavililere 17.5 milyon euro ödeyecek. Trabzonspor, 25 yaşındaki stoper Edgar Le’nin yüzde 50 hakkını ve Yusuf’un bir sonraki transferinden yüzde 20 pay alacak.

Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik’ten sonra Lille forması giyen ikinci Türk futbolcu olacak. Öte yandan Yusuf Yazıcı da kendi Instagram hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Paylaştığı mesajda Yusuf, “A Takımı’nda kaptanlık bandını taktığım ve bu güzide formayı giymekten gurur duyduğum Trabzonsporum’dan ayrılma konusunda kararımı vermiş bulunmaktayım” dedi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR’DEN VEDA MESAJI

Yusuf Yazıcı’nın takımda en iyi anlaştığı isimlerin başında gelen Abdülkadir Ömür’den veda mesajı geldi.

“Seninle geçirdiğim 4 yıl boyunca gerek saha içi gerek saha dışı her şey için teşekkür ederim abicim.Seninle oynamak benim için büyük bir zevk ve mutluluk vericiydi.Söz vermiştik bir gün aynı anda Trabzonspor forması giymeye hayalimizi gerçekleştirdik şimdi daha büyük hayallerin için ayrılıyoruz bir gün yine bulaşacağız yolun açık olsun ALLAH yardımcın olsun abi …”

ABDÜLKADİR PARMAK’TAN DUYGUSAL VEDA!

Yusuf Yazıcı’nın takım arkadaşı Abdülkadir Parmak’tan veda mesajı geldi. Abdülkadir, sosyal medyadan paylaştığı mesajda, “Seninle oynamak büyük keyifti kardeşim.Her şeyin en iyisini hakediyorsun.Cıktığın bu yolda çok başarılı olacağına eminim.Bizi çok iyi temsil edeceğini biliyorum .İnşallah ilerde tekrar oynamak nasip olur.Allah yolunu açık etsin.Sen bizim gururumuzsun.Hoşçakal Raket.” ifadelerine yer verdi.

.