Basketçilerimizin hedefi olimpiyat elemeleri

A Milli Erkek Basketbol Takımı’mız 2019 FIBA Dünya Kupası klasman O Grubu ilk maçında Karadağ’ı 79-74 yenerek olimpiyat elemeleri için iddialarını sürdürdü.
OYUNCULAR İNANÇLI
Karadağ’ı yenerek olimpiyat elemeleri için ilk hedeflerini aştıklarını kaydeden Cedi Osman, “Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde zorlu Yeni Zelanda maçı var. İyi oynayan takım. Bir önceki grupta Brezilya ve Yunanistan’ı zorladılar. Bu karşılaşmaya da en iyi şekilde motive olup kazanarak olimpiyat elemelerini garantilemek istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.
Melih Mahmutoğlu: “Kazanmayı bildik”

Milli takımın skorer oyuncularından Melih Mahmutoğlu ise böyle maçları oynamanın zor olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

“Hazırlanmak zor. Hedefimiz daha yukarıydı ama olmadı. Artık geriye bakmaya gerek yok. Karadağ karşısında geriden geldik, zor oldu. Karakter gösterdik ve sonunda kazanmayı bildik. FIBA’nın kuralları var, onlara uymaya çalışıyoruz. Her oyuncu için bu iki maç zor olur. Yeni Zelanda’yı yenip olimpiyat elemeleri hakkını kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”