Denizlispor:1-Fenerbahçe :2

Hakem Fırat Aydınus’ un tartışmalı kararlarla damgasını vurduğu maçta Fenerbahçe, Denizlispor’u deplasmanda 2-1 yendi. 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sona eren maçtan sonra Denizlispor başkanı Ali Çetin çok ağır ifadelerle Aydınus’u kınadı.
Galatasaray beraberliği ve Antalyaspor yenilgisinin ardından çıkış yakalamak isteyen sarı-lacivertliler. Denizli de 3 puanı hanesine yazdırarak 14 puana yükseldi. Denizlispor ise 8 puanda kaldı. Emre Belözoğlu ikinci yarıda sakatlanarak oyunda devam edemedi. Fenerbahçe ligde bir sonraki maçını evinde Konyaspor ile oynayacak.
Süper Lig’de önceki hafta evinde Antalyaspor’a 1-0 yenilerek zirve yarışında yara alan Fenerbahçe, Denizli’de güldü: 1-2. Milli maç arasının ardından Atatürk Stadı’nda yeşil siyahlıların karşısına çıkan sarı lacivertliler 39’da Tolga ile öne geçti ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Fenerbahçe 62’nci dakikada Vedat Muriç ile farkı 2’ye çıkarırken, 73’te Estupinan ev sahibini umutlandırdı. Ancak kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Fenerbahçe 2 maç sonra 3 puanı hanesine yazdırdı. Denizlispor’un ise galibiyet hasreti 6 karşılaşmaya çıktı.