Tartışılmaz adam :AVCI

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş’a isteyerek geldiğini ifade ederek, “Ben Beşiktaş takımını istedim, seçeneklerim başka da olabilirdi. Oyuncu grubuna, kendime güvenerek bunu istedim. Performansım sorgulanabilir ama 5 haftalık süreçte antrenörlüğüm sorgulanamaz” dedi.
Abdullah Avcı, Wolverhampton’a 1-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
“PERFORMANSIM SORGULANABİLİR AMA ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ”
Beşiktaş’taki 5 haftaki performansının sorgulanabileceğini ancak 20 senelik antrenörlük kariyerinin sorgulanamayacağını belirten Avcı, “Tribünlerin tepkisi doğal olabilir, ama benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. Ben 20 senede bütün sınavları vererek, tırnaklarıyla kazıyarak buraya geldim. Son 10 senede bu ülkede şampiyonluğa oynayan iki takım beni istedi. Ben başka bir takımla son 3 sene şampiyonluğa oynadım. Benim antrenörlüğüm değil, performansım sorgulanabilir. Ben Beşiktaş takımını istedim, seçeneklerim başka da olabilirdi. Oyuncu grubuna, kendime güvenerek bunu istedim. Performansım sorgulanabilir ama 5 haftalık süreçte antrenörlüğüm sorgulanamaz” şeklinde konuştu.