“2. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı”na yoğun ilgi

VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI’NDA BÜYÜKŞEHİR STANDINA BÜYÜK İLGİ…

-FUARDA AKILLI KENT UYGULAMALARININ TANITILDIĞI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STANDINI ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI MEHMET CAHİT TURHAN DA ZİYARET ETTİ

– BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYRICA KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETTİĞİ DONDURMALARI ZİYARETÇİLERE İKRAM ETTİ

-ANKARA KENT KONSEYİ’NİN KURDUĞU STANDI ZİYARET EDENLERE DE “NASIL BİR ANKARA HAYAL EDİYORSUNUZ?” SORUSU YÖNELTİLDİ

ATO Congresium’da düzenlenen “2. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı”na katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin standı büyük ilgi görüyor.
Fuarın ikinci gününde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediyesi standını, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da ziyaret etti.

DONDURMA SÜRPRİZİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi standını ziyarete gelen konuklar tatlı bir sürprizle de karşılaştı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından keçi sütünden üretilen dondurma misafirlere ikram edildi.
Keçi sütünden yapılan dondurmayı ilk kez denediğini ve çok beğendiğini belirten Nuran Gözlemecioğlu, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederim” derken, Samet Dinçer Tuz, “Dondurmayı çok beğendim. Keçi sütünden olması çok sağlıklı ” diye konuştu.
Keçi sütünden dondurmayı çok sevdiğini söyleyen Deniz Yardımcı adlı bir başka vatandaş da, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ve Sayın Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR STANTLARI FARK YARATTI
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Mavi Masa standında konuklara Türk Bayrakları dağıtılırken, Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleri ve akıllı kent uygulamaları hakkında da detaylı bilgi verildi.
Fuarda Ankara Kent Konseyi standını ziyaret eden tüm konuklara “Nasıl bir Ankara hayal ediyorsunuz?” sorusu yöneltilerek, düşünceleri soruldu.

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL’DAN BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Stant ziyaretinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Her fikre saygılı ama milletin lehine fark yaratacak her fikri de karara dönüştürme imkanını bu dönem veriyor. O yüzden ben Ankara Büyükşehir Belediyesini, Kent Konseyini ve Sayın Mansur Yavaş’ı, çalışanlarını tebrik ediyor ve başarılarının devamı için dua ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.