Galatasaray ,Rize’ yi 2-0 la geçti

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u üç dakika içinde bulduğu iki golle 2-0 mağlup etti. Galatasaray, Talbi’nin kendi kalesine ve Babel’in penaltıdan attığı gollerle sonuca gitti.
Fatih Terim, alınan kötü sonuçların ardından verdiği kadroda revizyon sinyallerini Çaykur Rizespor müsabakasında hayata geçirdi.
Fatih Terim, ligde geçen hafta deplasmanda Beşiktaş’a 1-0 yenildikleri derbi maçın kadrosuna göre ilk 11’de biri zorunlu 5 değişiklik yaparak takımını Çaykur Rizespor karşısında sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart cezalısı olan Marcao müsabakanın kadrosunda bulunmazken, Terim son dönemde performansları nedeniyle eleştirilen Mariano Filho, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli ile Steven Nzonzi’yi yedeğe çekti.

Fatih Terim, Çaykur Rizespor müsabakasında bu futbolcuların yerlerine Ahmet Çalık, Şener Özbayraklı, Jean Michael Seri, Ömer Bayram ve Emre Mor’a formayı verdi.

İki takımın da fazla gol pozisyonu üretemediği, oldukça sıkıcı ve zevksiz geçen karşılaşmada Galatasaray, peş peşe bulduğu iki golle galip gelmeyi başardı. Ancak oynanan futbol, gelecek için umut vermedi.

Kaynak Skor