Unutturmayacağız

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81. yılında milletçe bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.
Son yıllarda milletin gönlünden ve tarihimizden ATATÜRK ün izlerini silmeye çalışan yobazların ve bedbahtların ve ATATÜRK düşmanlarının aksine ve inadına Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ü unutmadık,unutmayacağız ve de UNUTTURMAYACAĞIZ …
Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk’ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81. yılında ,her yılın aksine bu yıl milletçe daha bir coşku ile, anarak ve kutlayarak , O nun eksikliğini ve kıymetini daha iyi anladığımız görülüyor.
Büyük Atatürk! tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad olsun.
O, yüce bir dağa benzer Eteğinde yaşayanlar bu yüceliği fark edemezler Bu dağın azametini kavrayabilmek için, O’na çok uzaklardan bakmak gerekir.
Benim vücudum bir gün toprak olacaktır,fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır diyen büyük Önder, eserine ve ilkelerine sonuna kadar sahip çıkmakta ve korumakta azimli ve kararlı bir nesil var.Rahat uyu…

Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk’ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.

Atatürk’ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

UNUTMADIK,UNUTMAYACAĞIZ VE DE UNUTTURMAYACAĞIZ….