AYGÜN:25 milyonu Okul yapımı için istediler

Ankara’da rüşvet iddiasıyla ilgili açıklamalar sürerken Sinan Aygün’den tartışmaları bitirecek cümle geldi. Mansur Yavaş ve iki belediye meclis üyesini rüşvet istemekle suçlayan Sinan Aygün basın toplantısında paranın rüşvet için değil ‘okul bedeli’ olarak istendiğini itiraf etti. Mansur Yavaş, Sinan Aygün’ün kendi ağzından söylediği sözleri paylaşarak, “Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte böyle diz çöktürür…” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve iki belediye meclis üyesini rüşvet istemekle suçlayan Sinan Aygün, basın toplantısında paranın rüşvet için değil okul bedeli olarak istendiğini itiraf etti. Mansur Yavaş, Sinan Aygün’ün kendi ağzından söylediği sözleri paylaşarak, “Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte böyle diz çöktürür…” dedi.

Sinan Aygün, Ankara’daki rüşvet tartışmasına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Tartışılan inşaatı belediyeden alınan ruhsata göre yaptığını söyleyen Aygün, haksız rant elde ettiği yönündeki iddialara yanıt verdi. Sinan Aygün, kendisinden 25 milyon lira istendiği iddiasını tekrarladı ancık bunun rüşvet olarak değil, okul bedeli olarak istendiğini itiraf etti.
HAKİKAT YALANA DİZ ÇÖKTÜRÜR
Mansur Yavaş, Sinan Aygün’ün kendi ağzından söylediği sözleri video olarak Twitter’dan paylaşarak, “Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte böyle diz çöktürür…” dedi. Kaynak: www.abcgazetesi.com