”İsteseniz de istemeseniz de,Çatlasanız da patlasanız da”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Kanal İstanbul isteseniz de, istemeseniz de yapılacak.dedi.
Kanal İstanbul Projesi ile ilgili konuşan Erdoğan, ”İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır” ifadesini kullandı.
SOYLU: ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA
AKP’nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, verdiği cevaplarla gündeme gelmeye devam ediyor. Soylu Kanal İstanbul’u, “Birileri çatlasa da patlasa da 2011’de milletimiz karar verdi, Kanal İstanbul’u yapacağız.” diyerek savundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kanal İstanbul ile ilgili şunları söyle: “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çılgın projesi Kanal İstanbul projesi hakkında, “Birileri çatlasa da patlasa da Kanal İstanbul’u yapacağız” şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU:HOŞ İFADE DEĞİL DÜŞÜNCE AYIBI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “İsteseniz de istemesiniz de yapacağız” sözünü ‘hoş olmayan bir tarif’ olarak nitelendiren İstanbul B.Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sekiz-dokuz yıldır gündemde olan Kanal İstanbul konusunda sadece kendisinin değil, önceki dönemdeki hiç bir belediye başkanının bilgilendirilmediğini söyledi. İmamoğlu, ‘Ben yapıyorum oldu’ ile iş yönetilmeyeceğini belirterek, Erdoğan’ın tavrının, isim vermeden ‘Düşünce ayıbı’ olduğuna işaret etti.