KADINLARA HER AY AVUKAT GÜNÜ

BAŞKENTLİ KADINLAR HAKLARINI ÖĞRENİYOR…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN DANIŞMA MERKEZİ, KADIN HAKLARI VE HUKUKSAL YAPTIRIMLAR KONUSUNDA BAŞKENTLİ KADINLARI EĞİTİYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ANKARA BAROSU ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN SÖYLEŞİYE, SIĞINMA EVLERİNDE KALAN VE BÜYÜKŞEHİR HANIMLAR LOKALİNE ÜYE KADINLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

-HER AY BİR HANIMLAR LOKALİ’NDE “AVUKAT GÜNÜ” DÜZENLENECEK

Kadınlara yönelik şiddet konusunda sosyal projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, Başkentli kadınları “Kadın Hakları ve Hukuksal Yaptırımlar” konusunda da bilinçlendiriyor.
Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Barosu arasında imzalanan protokol çerçevesinde Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda düzenlenen söyleşiye, Sığınma Evlerinde kalan ve Hanımlar Lokali üyesi kadınlar yoğun katılım gösterdi.

BİLİNÇLİ KADIN GÜÇLÜ KADIN
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından düzenlenen söyleşide Avukat Aslı Koçak Arıhan, kadın hakları konusunda önemli bilgiler verdi.
İnteraktif ortamda gerçekleşen söyleşide merak ettikleri soruları yönelten Başkentli kadınlar, kendi hakları başta olmak üzere hukuksal yaptırımlar ile ilgili bilgi sahibi oldular.

KADINLARA HER AY AVUKAT GÜNÜ
Yeni bir hizmeti daha hayata geçirecek olan Büyükşehir Belediyesi tüm Başkentli kadınların haklarını öğrenebilmesi için her ay “Avukat Günü” de düzenleyecek.
Her ay bir Hanımlar Lokalinde gerçekleşecek olan Avukat Günü’nde kadınlar, sorularına yanıt arayacak ve kadın hakları konusunda daha da bilinçlenecek.