MHK Günah çıkarttı !

MHK Başkanı Zekeriya Alp, sezonun ilk yarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Zorlu’da yaptığı konuşmanın detaylarını açıkladı ve mekan yanlıştı itirafında bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda basın toplantısı düzenledi.
Alp şunları söyledi:
”ZORLU’DAKİ GÖRÜŞMEDE BULUNMA SEBEBİM…”

‘Zorlu’daki görüşmede benim bulunmamın sebebi, kamuoyuna yansıyan ve hakemlerle ilgili şikayetlere dair orada bulundum. TFF Başkanı’nın davetiyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile gerçekleşen görüşmede benim bulunmamın ana sebepleri IFAB raporu, hakem atamaları ve hakem kararlarıyla ilgiydi. Ben Zekeriya Alp olarak TFF Başkanımız Nihat Özdemir olduğu müddetçe herkesle her yerde görüşürüm. Ali Koç, ikna oldum, teşekkür ederim dedi.

”TOPLANTININ YERİ TARTIŞILABİLİR”

MHK Başkanı olarak, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in olduğu her ortamda her kulüp başkanı ile görüşürüm. Fenerbahçe’ye her kulübe eşit olduğumuzu söyledim. Toplantının yeri tartışılabilir ama adaletin yeri olmaz.
”DERBİ İÇİN HALİL UMUT MELER’İ ATADIK AMA…”

Fenerbahçe-Beşiktaş maçına haftalar önce Halil Umut Meler’i atadık. Ama son hafta iki takım da kaybedince ve medyada açıklamaları olunca yerine Cüneyt Çakır ve ekibine görev verdik.

”POZİSYONUN PENALTI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

Serdar Aziz ve Vida arasında yaşanan pozisyonda klasik ‘VAR’ konuşmaları yaşandı. İkili mücadele olduğu konuşulmuş. Serdar Aziz-Vida pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüyoruz.