Fenerbahçe, Kadıköy de YIKILDI:3-1

Fenerbahçe’nin Galatasaray’a karşı Kadıköy’deki 21 yıllık üstünlüğü son buldu. Kadıköy’de en son 1999’da 2-1 kazanan Galatasaray, Fenerbahçe’yi bu kez 3-1 yendi.
Fenerbahçe 20. dakikada penaltı kazandı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Muriç, Mariano’nun topu almak için yaptığı hamle sonrasında yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler, VAR kontrolü sonrasında beyaz noktayı gösterdi.Mark Curise penaltı atışını gole çevirdi:1-0

Galatasaray 40. dakikada Ömer Bayram’ın soldan kullandığı köşe vuruşunda Donk’un kafa vuruşu ile skoru eşitledi. 1-
.Galatasaray 78. dakikada penaltı kazandı. Soldan ceza sahasına giren Onyekuru, Jailson tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Falcao, 80. dakikada Galatasaray’ı penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçirdi.
90+7’de savunma arkasına atılan topa hareketlenen Onyekuru, kaleci Altay’ı da geçerek skoru 3-1’e getirdi.
3 KIRMIZI KART ÇIKTI

Ersun Yanal 65. Dakikada hakem Halil Umut Meler tarafından kırmızı kartla tribüne gönderildi. Meler gerekçe olarak saha çizgisini ihlal olarak gösterdi.

82. dakikada oyundan çıkan Belhanda, Deniz Türüç tarafından hızlı çıkması yönünde uyarıldı. Belhanda, uyarı sonrasında rakibini itti ve saha karıştı. Belhanda’ya saldıran Türüç, Galatasaraylı oyuncuların güçlükle durdurulmak istense de ellerinden kaçtı.

Gerginlik sonrasında hakem Halil Umut Meler Belhanda ve Deniz Türüç’e kırmızı kart verdi.

Ahmet Çalık – Belhanda değişikliği iptal oldu. Ahmet Çalık da Falcao’nun yerine oyuna girdi.

.