“Ağaçlar Ayakta Ölür” 15-16 MART ta ÇAYYOLU CÜNEYT GÖKÇER SALONUNDA…

KAPALI GİŞE SEZONA BAŞLAYAN

15-16 MART TARİHLERİNDE ANKARA- ÇAYYOLU CÜNEYT GÖKÇER SALONUNDA…

Bir duayeni yıllar sonra tiyatroseverlerle buluşturan, 80’li yıllardaki Türkiye’yi uyarlanarak, bugün unuttuğumuz duyguları hatırlatan hem güldüren, hem duygusal bölümleriyle ağlatan oyun “Ağaçalar Ayakta Ölür” Mart ayında başkentlilerle buluşmaya hazırlanıyor. 11 yıl aradan sonra tiyatroya dönmeye bu oyunla ikna olan Nevra Serezli, “Bu kadar ilgi beklemiyordum. Oyun sezona başladığından beri büyük ilgi görüyor. Ömrüm yettiği sürece bu oyunu oynamaya devam ederim.” Diyor.

Ocak ayında sezona başlayan oyun İstanbul’dan sonra, Şubat ayında çıktığı turne de Konya, Adana, Kayseri, Kırşehir, Ankara, İzmir, Aydın Bodrum, Balıkesir, Adapazarı, Antalya, Denizli gibi birçok şehirde sahnelendi. “Ağaçlar Ayakta Ölür” oyunu Mart ayında tekrar yoğun istek üzerine Ankara seyircisiyle buluşmaya devam edecek “Ağaçlar Ayakta Ölür” oyunu,

15-16 Mart’ta Ankara Çayyolu Cüneyt Gökçer sahnesinde oynayacak.

İspanyol yazar , şair Alejandro Casona’nın dünya klasikleri arasında yer alan duygusal komedisi “Ağaçlar Ayakta Ölür”, dağılan bir aileyi bir araya getirmek, eşini torununa kavuşma hayallerini gerçekleştirmek isteyen bir adamın riskler alarak kalkıştı, iyilik oyununu anlatıyor. Nevra Serezli, oyunda yüreği torun özlemiyle dolu Büyükanne rolünü oynuyor. Ağaçlar Ayakta Ölür’de diğer başrolü usta sanatçı Nuri Gökaşan da, bir davranışı nedeniyle vicdan azabı yaşayan ve hatasını düzeltmek için yaratıcı bir adım atan büyükbabayı canlandırıyor. Oyunda torun rolünü genç ve başarılı oyuncu Arif Güney, güzel gelin rolünü ise Burcu Kazbek, genç oyuncu Oral Özer ise sürprizli ve gizemli bir karaktere hayat veriyor. Diğer oyuncular Meltem Özlevent ve Mahir Akgündoğdu.