(BTP) Genel Başkanı Haydar Baş ‘Covid-19’dan hayatını kaybetti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş (73), Trabzon’da tedavi gördüğü Corona Virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Twitter hesabından Haydar Baş için taziye mesajı yayınladı.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, memleketi Trabzon’da, ailesinden 8 kişi ile ‘Covid-19’ testleri pozitif çıkınca Akçabat ta bir hastanede Corona Virüsü tedavisine alınmıştı.

Haydar Baş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün yaşamını yitirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN HAYDAR BAŞ İÇİN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal paylaşım sitesi Twitter’aki hesabından Haydar Baş için taziye mesajı yayınladı.

Erdoğan’ın mesajı şöyle:

“KOVİD-19 sebebiyle hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın vefatından derin üzüntü duydum. Sayın Baş’a ve aynı hastalıktan vefat eden tüm vatandaşlarıma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun.”

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter’daki hesabından yayımladığı mesajında, “BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefatından derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve BTP camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.