İktidar TROLLERİ ÇILDIRDI !

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine iftarlık ulaştırılabilen internet sayfasının saldırıya uğradığını açıkladı.

iftarver.com üzerinden yapılan bağışlarla, kağıt toplayıcıları, Covid-19 salgını nedeniyle işinden ya da gelirinden olan esnaf, 65 yaş üstü dar gelirli ve yemek yapacak kimsesi bulunmayan vatandaşlara iftar veriliyor.

Belediyeye bağlı Bel-Pa’nın yazılı açıklamasında, sitenin Ramazan ayının ilk gününde 10 milyon görüntülendiği dile getirildi.

Açıklama göre 24 Nisan saaat 21:00’e kadar 15 bin 891 kişi toplamda 101 bin 847 iftar bağışladı. Ödemelerin 25 bininin halen sisteme işlenmek için beklediği belirtildi.

Belediye, yardımlarla ilk gün 12 bin 378 kişinin evine iftar götürdü. Hedef ise günlük 25 binin üzerinde eve iftar götürmek.

Ancak açıklamada, sitenin saldırıya uğradığı belirtildi: “Sizler bir aileye daha sıcak iftar yemeği ulaşsın gayretinde bir yoğunluk oluştururken, kötü niyetli birileri de sistemimizi yoğun saldırıya tutarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek götürmemizi engellemeye kalkmaktadırlar.”
İMAMOĞLU ALEYHİNE KURGU VİDEOlimon-kurgu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), belediyenin çiftçiye destek amacıyla aldığı limonlarla ilgili kurgu video çektiği belirtilen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacak.

İBB, ihracat kısıtlaması nedeniyle, çiftçiye destek olmak amacıyla Mersin’den 100 ton limon alındığını, bunun da İstanbul’da ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını açıklamıştı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun’un Twitter’da paylaştığı videoda, kameramanın limon bahçesinde bir kişiye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aleyhinde cümleler söylettiği görülüyor.