”İyiliği bulaştırmaya devam edeceğiz”

Ankara Büyükşehir Belediyesi İFTARVER.COM KAMPANYASI hakkında yazılı bir açıklama yaparak İFTARVER.COM kampanyasının bittiğini duyurdu.İyiliği bulaştırmaya devam edeceklerini belirten açıklamada şöyle denildi:

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ TÜRKİYE,

İhtiyaç sahibinin evine iftarlık göndermek için başlattığımız ve Ankara’yı aşarak Türkiye çapında bir iyilik salgınına dönüşen kampanyamızı bitirmiş bulunmaktayız.

Bu kampanya vesilesiyle, zor zamanda kalplerin nasıl ortak attığını, kardeşliğin engel tanımadığını ve iyiliğin sınırları aştığını gösteren herkese teşekkür ederiz.

“Benim kimsem yok mu?” diye iç çekene kimse olanlara, zordaki vatandaşına yetişmek için iyilikte yarışanlara, milletçe yaşatmak mecburiyetinde olduğumuz yardımlaşma ruhuna nefes verenlere ve bir yetimin yüzünü güldürmeyi dünyalara değişmeyenlere teşekkür ederiz.

Ankara’daki garibin sofrasına aş olmak için başlattığımız iftarlık kampanyasını, Ankara’dan çıkarıp “Biz de varız, biz de varız” diyerek ülkemizin tüm illerine yayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

“Komşum açken ben tok uyuyamam” diyen belki de kendi çocuklarının ekmeğini, hiç tanımadığı ama derdini hissettiği çocuklarla paylaşan merhamet sahiplerine teşekkür ederiz.

Muhtaç olana koşar adım yetişmek ve birbirinin Hızır’ı olmak için koşturanlara, kampanyamızı çok kısa sürede ‘vicdanların kardeşliği şöleni’ne dönüştürenlere teşekkür ederiz.

Gelen talepler ve kapasitemiz oranında kampanyamız amacına ulaşmıştır. Talep edip de boş çevrilen bir kişi kalmayıncaya kadar organizasyonumuz tamamlanmıştır. Belediye şirketimiz BELPA aracılığıyla gerçekleşen ve çok kısa bir sürede yüz binlerin desteğiyle sonuçlanan bu kampanyamız sona erdi diye hiç kimse üzülmesin.

İyilik kapıları bitmez. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde yeni iyiliklere aracı olmak ve hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için yeni kampanyalar başlatacağız. İyiliği bulaştırmaya devam edeceğiz.

Daha önce veresiye defterlerini kapatarak kardeşliğimizin daim olduğunu ve aşılmaz zannedilen her yoklukta ancak birbirimizle var olacağımızı gösteren, son olarak da iftarlık kampanyasına yüreğini koyan herkese tekrar teşekkür ederiz.