Koç :3 İsim ile görüşüyoruz

‘EL SIKIŞMAK ÜZEREYKEN…’
Fenerbahçe Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Ali Koç, teknik adam ismi belirtmese de bazı ipuçları verdi. “3-4 hocayla beraber görüşmeleri götürüyorduk. Biriyle el sıkışmak üzereyken Avrupa Şampiyonası 2021 yazına ertelendi ve anlaşmamız bozuldu.” diyen Başkanın bahsettiği hocanın kim olduğu ortaya çıktı.dedi.
Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca için çalışmalarına hız veren sarı-lacivertlilerin hesaplarını dünyayı saran corona virüsü salgını bozdu.
Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, uzun süre Nenad Bjelica ve Aytemiz Alanyaspor’un hocası Erol Bulut ile görüştü. Bu isimler dışında başka adaylar da gündeme geldi.
Nenad Bjelica, son yaptığı açıklamada Ali Koç ile 3 kez görüştüğünü hatta bazı detayları da konuştuklarını söylemişti. Ancak Fenerbahçe, Bjelica ile ilgili beklemeye geçti.
Bjelica’da beklemeye geçen Fenerbahçe’de Erol Bulut ismi son günlerde yeniden ağırlık kazanmaya başladı. ‘Ligi ve ülke futbolunu bilen bir isim’ aradıklarını söyleyen Ali Koç’un işaret ettiği isimin Erol Bulut olabilme ihtimali agırlık kazansada Abdullah Avcı sürprizininde yaşanabileceği ihtimaller dahilinde konuşuluyor.