Bahçeli ortamı bilerek mi GERİYOR ?

MHP Lideri Devlet Bahçeli “Anıtkabir ile Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif hattında kutuplaşma yaratmak, bölücülük yapmak, Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfiyesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetleri muhtevasında sanal uçurumlar oluşturmak en hafif tabirle soysuzluktur.” açıklaması yaptı.
MHP lideri Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bayramların tıpkı bayrak gibi bağımsızlığın simgesi, birlik ve beraberliğin manevi güvencesi olduğunu belirten Bahçeli, “Bağımlı, tutsak, yenik ve sömürgeleşmiş toplum veya milletlerin ne kutlayacakları bir bayramı ne de ulaşacakları bir istikballeri vardır.
”Bayramlarımız Türk milletinin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir.” dediği mesajında Bahçeli nin ortamı daha da gerecek mesajlar vermesi dikkatlerden kaçmadı.
Bahçeli’ nin mesajındaki sert bölüm şöyle:
-Anıtkabir ile Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif hattında kutuplaşma yaratmak, bölücülük yapmak, Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfiyesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetleri muhtevasında sanal uçurumlar oluşturmak en hafif tabirle soysuzluktur.”