Erzurumspor yeniden Süper Lig de

TFF 1. Lig’in 34. ve son haftasında Ümraniyespor’u 4-1 yenerek Süper Lig’e çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek, bir yılın ardından tekrar Süper Lig’e yükselmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, uzun emekler sonrası istedikleri gibi ligi bitirdiklerini ifade ederek, “Bir yıllık bir emek var ve bu emeğin karşılığını şampiyonlukla taçlandırmak çok önemliydi. Başta oyuncularıma ve herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Taraftarın bu şampiyonlukta büyük bir payı olduğunu belirten Özdilek, “En büyük övgüyü onlar hak ediyor çünkü geldiğimiz gün itibarıyla bize inançları hiç kaybolmadı hep desteklediler. Bu lige hakim olan bir teknik adam değilim ama bu takımı çok tanıdığım için burada dostlarımı kırmama adına bu teklifi kabul ettim ve çok da iyi yaptım. Ülke futbolu adına çok zor bir periyottan geçtik. Pandeminin öncesi ve sonrasını ayırırsak her maç finaldi. Son 6 maçın 5’ini kazanan bir takımdan bahsediyoruz.” diye konuştu.