Galatasaray ,nihayet:3-1

Galatasaray, Süper Lig’in 33. hafta maçında Göztepe’yi 3-1 mağlup etti ve 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılıların puanı 55’e yükseldi.
Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 60. dakikada Saracchi, 81. dakikada Emre Akbaba ve 90+7 dakikada Yunus Akgün kaydetti. Göztepe’nin tek golü ise 77. dakikada Napoleoni’den geldi.
FATİH TERİM:KÖTÜ GİDİŞATI DURDURDUK
Fatih Terim maçtan sonra şu şekilde konuştu;

Maçtan önce de demiştim, uçlarda yaşıyoruz diye… Oyunu bütün haliyle domine eden bir Galatasaray’ın kazanamaması oyuncularda mental açıdan probleme yol açtı. İlk yarıda topu tutamayan oyuncularımız oldu. Bu hepsi o kazanamama travmasıydı. Genel olarak oyunu oynayan, gol pozisyonları bulan bir Galatasaray vardı. Göztepe de iyi mücadele etti. Son haftalara girmişken bakalım nerede bitireceğiz ligi. Bu 3 puan iyi oldu. En azından kötü gidişatı durdurma açısından iyi oldu. Benim ve Galatasaray’ın alışık olmadığı kötü seri sonlandığı için mutluyuz. Böyle bir şey olmaması gerekirdi tabi.
GÖZTEPE HAKEMDEN ŞİKAYETÇİ
Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, Süper Lig’de Galatasaray’a 3-1 yenildikleri maçın hakemlerinden şikayetçi olduklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Parlatan, galibiyetinden dolayı Galatasaray’ı tebrik ederek, “Seyir zevki güzel bir maçtı. İkinci devre tempo arttı. Bugün net pozisyonlara girdik.” dedi
GAZİANTEP:2-KASIMPAŞA: 2
Günün diğer maçında Gaziantep FK, sahasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

Gaziantep FK’nın gollerini 6. dakikada Muhammet Demir ve 78. dakikada Maxim attı. Kasımpaşa’nın golleri 13 ve 37. dakikalarda Mame Thiam’dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Gaziantep FK 43, Kasımpaşa ise 40 puana yükseldi.