Mert Hakan Yandaş.En büyük Fener

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli camiada bulunmanın kendisi adına büyük onur olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertlilerin Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Mert Hakan, Fenerbahçe’ye katıldığı günden itibaren buranın ayrıcalıklı bir yer olduğunu hissettiğini belirtti.

Fenerbahçe formasıyla mücadele etmek için can attığını dile getiren Mert Hakan, “Bir an önce maçların başlamasını bekliyorum. Bu çatı altında olmak büyük onur. Yönetimimiz gerçekten transferde inanılmaz şeyler yapıyor. Ben buraya kadro rekabetinin farkında olarak geldim. Fenerbahçe, bu ülkenin en büyük kulübü. Rekabet elbette olacak ama ben de bu rekabet içinde kendimi geliştirmek için buraya geldim. İlk 11 için elimden geleni yapacağım. Sonunda inşallah Fenerbahçe’nin kazanacağı bir ortam oluşur” diye konuştu.

Mert Hakan, sosyal medyada gündeme gelen yazışmalarına ilişkin soruya ise “Savcılığı suç duyurusunda bulundum. Bu olay vermiş olduğum kararın ne kadar doğru olduğunu daha iyi gösterdi. Bu yaşananlar Fenerbahçe ile beni birbirimize daha çok bağladı. Benim yapmam gereken bunun karşılığını vermek. Sadece Fenerbahçe’ye odaklanmak itiyorum. Temennim böyle şeylerin bir daha yaşanmaması” yanıtını verdi.