Corona, sonunda SİYASETE DE bulaştı !

Başta Türkiye olmak üzere bütün Dünya nın bir numaralı sorunu olan COVİD 19 Coronavirüsü SiAYAETÇİLERİMİZE DE bulaşmaya devam ediyor.
İlk öce İyi Parti l,idri Meral Akşener korumasının testinin sonucu pozitif çıktığı için tedbir olarak karantinaya alınmıştı.Geçen ay da DEVA Partisi lideri Ali Babacan Corona dan hastahaneye kaldırılmıştı.
Geçen hafta eski Başbakanlardan Binali Yıldırım ve eşi dün de eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eşi Corona ya yakalandı.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak ta testinin pozitif çıkması sonucu evinde karantinaya alınan son siyasetçi oldu.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın corona virüsü testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından filyasyon çalışmaları kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da corona testi yapıldı. Kılıçdaroğlu’na yapılan test sonucunun negatif olduğu duyuruldu
BÜLENT ARINÇ VE EŞİ CORONAVİRÜS E YAKALANDI
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, kendisinin ve eşinin corona virüsüne yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Arınç, şu ifadeleri kullandı:

Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir.