Erdoğan:Aldığımız tedbirler sayesinde daha iyi noktadayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, corona virüsü denetimlerinin daha sıkı hale getirileceğini belirterek, “Kafe ve restoranlar kurallara uygunluk bakımından çok daha sıkı bir şekilde denetlenecektir. Toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Maske kullanımı başta olmak üzere kesilen cezalar muhakkak tahsil edilecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, corona virüsü denetimlerinin daha sıkı hale getirileceğini belirterek, “Kafe ve restoranlar kurallara uygunluk bakımından çok daha sıkı bir şekilde denetlenecektir. Toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Maske kullanımı başta olmak üzere kesilen cezalar muhakkak tahsil edilecektir” dedi.
Salgının hem Türkiye’yi hem dünyayı tehdidinin sürdüğünü söyleyen Erdoğan, “Yer küredeki hiçbir yerin bu salgından kurtulamadığı anlaşılıyor. Ölü sayılarının bini geçtiği ülkeler var. Avrupa ülkelerinin bazıları salgının ikinci dalgasıyla boğuşuyor. Ülkemiz aldığımız tedbirler sayesinde daha iyi noktada bulunuyor” dedi.