Sokak ortasında babası yaşındaki adamı döven Halil Sezai, tutuklandı

Tuzla’da film çekimi esnasında oyuncu Halil Sezai ile mahalle sakinleri arasında yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Halil Sezai, yaşlı bir adamı tekme ve yumruklarla dövdü. İddiaya göre, film çekiminden rahatsız olan mahalle sakinleri çekimin durdurulmasını istedi. Ardından set ekibiyle mahalle sakinleri arasında tartışma çıktı. Oyuncu Halil Sezai’nin de karıştığı tartışma alevlenince kısa süreli arbede yaşandı.
Film platosunun dışında yaşlı adamla tekrar tartışmaya başlayan Sezai, bir yumruk attıktan sonra tekrar gözü kararan Halil Sezai, kalp hastası olduğu öğrenilen 70 yaşındaki yaşlı adama tekrar yumruk ve tekmelerle saldırmıştı.
SAVCILIK YENİDEN İFADEYE ÇAĞIRDI
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı yazılı açıklamayla Halil Sezai’nin “Silahla Kasten Yaralama”, “Hakaret”, “Konut Dokunulmazlığının İhlali” ve “Tehdit” suçlarından ifadesi alınmak üzere kolluk kuvvetlerine ek talimat verildiğini bildirdi.
HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“İstanbul ili Tuzla ilçesindeki bir villa sitesinde 15.09.2020 tarihinde Halil Sezai Paracıkoğlu’nun da aralarında bulunduğu bir grubun karıştığı kavgayla ilgili kolluğa ihbarda bulunulması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır.
Daha sonra Halil Sezai ,Hakim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.