Millilerimiz ÜMİT verdi.3-3

A Milli Takımızın, Almanya ile 3-3 berabere kaldığı maçtan sonra konuşan teknik direktör Şenol Güneş, oyunculardan ve oyundan memnun olduğunu belirtirken, önemli olan Dünya Kupası Eleme ve Uluslar Ligi maçlarının olduğunu vurguladı. Öte yandan Güneş, Almanya karşısındaki oyunla izleyenlere bir mesajı verdiklerini de söyledi.
A Milli Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş, son dakikada Kenan Karaman’ın attığı golle 3-3 berabere kaldığımız Almanya karşılaşmasının ardından konuştu.

Güneş, takımın performansından memnun kaldığını ancak eksiklerin de olduğunu belirtip, Efecan Karaca’nın performansını övdü. Ay-yıldızlıların teknik patronu ayrıca Dünya Kupası Elemeleri ve Uluslar Ligi’ndeki maçlara dikkat çekti.

Şenol Güneş’in maç sonu açıklamaları şöyle;
“Bazı oyuncuları görmek istedik, kim olursa olsun tüm oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi hem bizim hem de Almanya’daki oyuncular. Seyir zevki yüksek ve bol gollü bir maç oldu. İyi oynadık ama hatalarımız da var. Az maç oynayan oyuncuları görmek istedik. Alternatif oyuncuların görülmesi gereken bir maçtı. Hem oyuncularımızın genel durumunu gördük hem takım adına iyi işler yaptık hem de hatalarımızı gördük. Üstüne daha çok şey katacak takımımız var.
LÖW:TÜRKİYE Yİ ÇOK İYİ BULDUM

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, A Milli Takımımız ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından karşılaşmayı yorumladı.

Maçı değerlendiren Löw, “Çok keyifli bir maçtı, iki takım da çok oyuncu değiştirdi, 6 gol izledik. Bizim açımızdan hayal kırıklığı oldu. Hep öne geçip, son saniyelerde gol yiyip berabere bitirmek bizim için üzücüydü” diye konuştu.

A Milli Takımımızı da yorumlayan deneyimli hoca, “Genel olarak iyi buldum. Türkiye 2-3 senede kendini çok geliştirdi, çok iyi bir milli takım olmuş. Bire birde etkili, teknik oyunculara sahipler, çok iyi buldum” dedi