Galatasarayın İrfan Can ısrarı sürüyor

Galatasaray yönetimi ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın bir araya geldiği İrfan Can Kahveci zirvesinde konuşulan detaylar ve rakamlar belli oldu

Başakşehir İrfan Can Kahveci pazarlığında Galatasaray’a 2 teklif sundu
Galatasaray yönetimi ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın bir araya geldiği İrfan Can Kahveci zirvesinde kesin bir anlaşmaya varılamadı.
Galatasaray’da transfer gündeminin bir numaralı ismi olan İrfan Can Kahveci için yapılan ilk görüşmenin detaylarına kamuoyuna yansıdı.

25 yaşındaki milli futbolcu için Başakşehir Kulübü’nden transfer görüşmesi için talepte bulunan Galatasaray’ın kurmayları, Fatih Terim Stadı’nda bulunan kulüp binasında ağırlandı.

Sarı kırmızılılarda Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak’ın Başakşehir yönetimiyle yaptığı transfer pazarlığında İrfan Can Kahveci için masaya iki seçenek koyuldu.

12 MİLYON EURO İSTEDİLER
Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda Galatasaray cephesinin sunduğu alternatifli tekliflere karşılık Başkan Göksel Gümüşdağ, İrfan Can’a karşılık düşünülen rakamları net bir şekilde açıkladı.

Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci’nin bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirlerken bu rakamın ödenmesi halinde oyuncunun transferine onay verileceğini belirtti. Turuncu lacivertlilerin 1 numarası diğer bir seçenek olarak; 10 milyon Euro + Emre Kılınç teklifini iletti