Şampiyon Cumartesi belli olacak

Süper Lig’in 41. haftası büyük heyecana sahne oldu. Şampiyonluk için çekişen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, maçlarını aynı saatte oynadı. Çok sürpriz sonuçlar ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KARAGÜMRÜK’E YENİLDİ
Haftaya lider giren ve şampiyonluk yarışında büyük avantajı olan Beşiktaş, evinde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve bütün kredisini kullandı.

FENERBAHÇE’NİN ŞANSI ÇOK AZALDI
Haftaya Beşiktaş’ın iki puan arkasında 2. sırada giren Fenerbahçe de evinde Sivasspor’a yenildi ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı.

GALATASARAY ŞANSINI SON HAFTAYA TAŞIDI
İki ezeli rakibinin arkasında haftaya giren Galatasaray ise, Denizli deplasmanında kazanıp son hafta öncesi Beşiktaş ile puan farkını eşitledi.

İKİLİ AVERAJ HESAPLARI
Son hafta öncesi üç büyük takımın birbirleri arasındaki maçlara bakıldığında Beşiktaş ile Galatasaray, ikili averajda eşit durumda. Beşiktaş ve Galatasaray, ikili averajda Fenerbahçe’ye üstünlüğü bulunuyor.

ÜÇLÜ AVERAJ HESAPLARI
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın sezonu aynı puanda tamamlama ihtimali bulunuyor. Bu durumda aralarında yaptıkları maçlara göre Beşiktaş ve Galatasaray’ın 7’şer, Fenerbahçe’nin ise 2 puanı bulunuyor. Üçlü averajda Galatasaray ile puanı ve averajı eşit olan Beşiktaş, daha fazla gol attığı için avantajı bulunuyor.
Kaynak:Hürriyet