“AK Parti yakında çok ciddi kayıplar yaşayacak”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “AK Parti yakında çok ciddi kayıplar yaşayacak, katılımlar göreceksiniz” dedi. Özdağ, AK Parti’den 50’ye yakın vekille görüştüklerini söyledi.

Halk TV yayınında konuşan Özdağ, artan ekonomik sıkıntılar ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları sonrası AKP’de bir kopuşun yaşandığını öne sürdü.

Özdağ, AKP’de kaç milletvekili ile temas halinde oldukları sorusuna şöyle yanıt verdi: “Son altı ay içinde bizimle konuşan çok sayıda milletvekili ve bürokrat var. Ciddi hayal kırıklığı yaşıyorlar. Her geçen gün toplumsal tabanlarını kaybettikleri için millet desteğini kaybedip sadece devlet desteğiyle ayakta durduklarını bildikleri için de bu insanlar bizlerle görüşüyorlar. Son zamanlarda da artmaya başladı. Böyle bir ortamda gizli çözülmeler var. AK Parti yakın zamanda çok ciddi kayıplar yaşayacak, katılımlar göreceksiniz. Biz 50’ye yakın milletvekiliyle görüşüyoruz. Bu arkadaşlarla istişarelerimiz artmaya başladı. MHP’den de katılımlar olacak.”

Özdağ, kasımda erken seçim olma ihtimalini yüksek gördüğünü de söyledi.