Gençlerbirliği’nde Hasan Şengel Köşesi açıldı…

Hasan Şengel Köşesi açıldı…
Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği, kulübün yaşayan efsanesi Hasan Şengel için dernek binasında bir köşe düzenledi. Köşesinin açılışı için yapılan tören Gençlerbirliği camiasını bir araya getirdi.
Eskiden kulüp binası olarak da kullanılan Maltepe’deki Koç Yurdu’nda bulunan dernekte düzenlenen törene başta Hasan Şengel olmak üzere, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, kulüp ve dernek yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Metin Diyadin ile çok sayıda Şengel seveni katıldı.
Akdaş ile Şengel kolkola girerek derneği dolaştı. Hasan Şengel, sonrasında yaptığı konuşmada, çok mutlu olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Şengel, Gençlerbirliği’nin hak ettiği yerlere gelmesini arzuladığını ifade ederek, Akdaş yönetiminin bir şans olduğun dile getirdi.
Niyazi Akdaş ise, “Hasan Şengel bizim yaşayan efsanemiz, çok büyük değerimiz. Böyle insanlara yaşarken paye verilmesini çok önemli buluyorum” ifadelerini kullandı.
Kırmızı-siyahlı eski futbolcu ve yöneticiler ile basın mensupları ve taraftarların da yer aldığı törende, Şengel’e plaket verilirken, Gençlerbirbirliği taraftarları da takımın 1965-66 sezonuna ait takımın yeniden düzenlenmiş formasını takdim etti.
Kaynak:….Gençlerbrliği haber ajansı