”Lüks hayat ve israfa devam ediyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a seslenerek, “Kendi ülkesine bu kadar büyük bir ihanet içinde olan ikinci bir kişi görmedim. Biliyorum yine tazminat davası açacak, sen tazminat davası açacağına karşıma çık karşıma.dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan tasarruf genelgesini de eleştiren Kılıçdaroğlu;Tasarruf genelgesi çıktı. Erdoğan’ın yayımladığı yeni tasarruf genelgesi bu. Sizlere göstereyim. AK Parti iktidarı 2003 yılından beri 6 kez tasarruf genelgesi çıkardı. Erdoğan’ın yayınladığı yeni tasarruf genelgesi yeni bir saray. Genelge çıkarıyor, ben uymayacağım diyor. Lüks hayat, rüşvet, yolsuzluk var. Lağım patlamış hala israfa devam ediyorlar,dedi.

HİÇ KİMSE BENİ MAL VARLIĞIMLA TEHDİT EDEMEYECEK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

-Milletime söz veriyorum. Asla ve asla bu güzel ülkeyi faiz lobilerine teslim etmeyeceğim. 84 milyonun alın terini bir avuç tefeciye veriyorlar. Hiç kimse beni, ailemi ve çocuklarımı mal varlığım dolayısıyla tehdit etmeye cesaret dahi edemeyecek. Herkes, ‘Türkiye Cumhuriyeti’ni namuslu insanlar yönetiyor’ diyecek. Allah’ın izni ile iktidar olduğumuzda hiç kimse ama hiç kimse iktidarı eleştirdi diye gözaltına alınmayacak, hapse alınmayacak, tutuklanmayacak. Onun bütün tweetlerini ben okuyacağım ben. Noterde vereceğim ben bu sözü.